maandag, januari 09, 2006

On a musical note

Voor degenen onder jullie (aangenomen dat er al een jij is en dat daar nog tenminste 1 jij is bijgekomen) die zich altijd al afgevraagd hebben wat schepper dezes eigenlijk uitspookt met zijn gitaar en daar door hem op uitermate deskundige wijze over misleid/onvolledig geinformeerd zijn hier alsnog het vooralsnog enige digitaal verkrijgbare antwoord daarop:
http://www.defamiliehart.com/Schepsels/SchepselsIndex/Schepsels.html
=> In Afwachting

NB1: Waar u naar luistert is het resultaat van 1 keer opnemen en 8 keer overnemen,(de)compromiren en converteren.... In beter Nederlands: De geluidskwaliteit is inderdaad niet om over naar huis te schrijven maar wees eens braaf en luister daar door-/over-/omheen...
NB2: Uw mediaspeler zal u vertellen dat wat u hersens binnensijpelt het werkje 'If I had possesion over judgement day' van de hand van (voorheen) gitaargod Eric Clapton is.
Het slechte nieuws voor Clapton-fans is (behalve de muziek die hij maakt sinds 'ie zo onfortuinlijk z'n zoontje van daarvoor niet bedoelde hoogte op het trottoir liet stuiteren) dat de enige link tussen wat u hoort en Slowhands de titel van het mp3-tje is. Derhalve is ondergetekende als enige verantwoordelijk (en daarmee aansprakelijk cq. te prijzen) voor deze noten...

Vincent

2 Mijmeringen:

Anonymous Anoniem zei...

hi
dus dit doe jij als studie ontwijkend gedrag.. in ieder geval mooie tijdbesteding.. het een en ander wordt natuurlijk wel wat minder exclusief als het is overgeleverd aan het toeziend oog van de wereld..(mailbox blijft toch leuker wat dat betreft)., maar wie weet is dit het startpunt van je unieke carriere als dichter of middas dekker in opleiding..
De enige weblog die ik ooit heb gemaakt was in berlin weblogs.bnn.nl/marliesinberlin, mocht het je interesse hebben voor mooie sightseeing in duitslands hoofdstad.
see u bij swerelds mooiste bedrijf
ISW
groetjes,lies

1/11/2006 2:43 p.m.  
Blogger Vincent zei...

beste anonieme gebruiker,
hartelijk bedankt voor uw bijdrage!bij de eerstvolgende evaluatieronde zullen uw opmerkingen zeker meegenomen worden
:P

x V

1/11/2006 2:56 p.m.  

Een reactie posten

<< Home