donderdag, april 20, 2006

Tonen!!!

Lieve lezer,

Ge zijt ook Luisteraar vanaf nu! Dat allitereert niet alleen nog net iets lekkerder, u bent voortaan verlost van het doorklikken naar andere sites alwaar u bestanden moet ophalen die u weer ergens moet opslaan wat niet altijd kan omdat u niet achter uw eigen computer zit... Vanaf heden klikt u op het 'afspelen' verbeeldende icoontje onder de songtekst uwer keuze en uw computer (vooropgesteld dat deze is uitgerust met een geluidskaart uiteraard) doet de rest!

Hieronder vindt u dan ook, met gepaste trots gepresenteerd, de eerste vrucht van de hopelijke tros in spe. De vrucht in kwestie hebben enkele van u reeds in andere omstandigheden mogen beluisteren en daarnaast is reeds enige tijd een kaler versie van hetzelfde nummer via het 'elders' menu elders (sic) op te halen. Zo gemakkelijk als nu was het echter nog nooit...

"Laat komen, die vruchten!", zo hoor ik u (in gedachten) uitroepen. Welnu, was het maar zo eenvoudig... Ten eerste is het inmiddels alweer midden in de nacht. Ten tweede is een van de oorzaken daarvoor, naast dat de zon alweer een tijdje onder is, het feit dat u op de achtergrond nog steeds niet de daar geplaatste afbeelding kunt zien. Ten derde heeft ondergetekende dat wel langdurig gepoogd voor mekaar te boksen. Ten vierde stond hier nog een nummer maar dat liet zich minder simpel verleiden afgespeeld te worden. Niet, eigenlijk. En ten vijfde zijn vele vruchten nog dermate onopgenomen dat ze weliswaar op aanvraag onder uw balkon danwel in uw tuin geserenadeerd kunnen worden, maar voorlopig nog niet middels een simpele virtuele druk op een zwart driehoekje uit de luidsprekertjes van uw datamasjien kunnen worden getoverd. Echter, ook daaraan wordt gewerkt. Ten zesde tenslotte, zitten ook in dit nummer de reeds aanzienlijke erin geinvesteerde energie en tijd ten spijt nog heel wat schoonheidsfoutjes en zal het denkelijk nog even gaan duren voor er een aan de strenge normen schrijver dezes (en schepper dies) enigzins beantwoordend oeuvretje aan u gepresenteerd wordt.

Rep hoe dan ook, in begeesterde afwachting van wat nog komen gaat, uzelve naar het driehoekje hieronder en luister...

V.

ps Het huidige volume van het geluidsbestandje dat u al bijna was gaan beluisteren is nogal bescheiden, het vooraf bovenwaarts bijstellen van uw volume verdient dan ook aanbeveling.

0 Mijmeringen:

Een reactie posten

<< Home