zondag, januari 29, 2006

impulsen

Lieve lezer dezes (o god, hij praat weer in zichzelf),

Is het alweer zolang geleden? Ja, het is alweer zolang geleden. Het zijn edoch opwindende tijden. Uw trouwe ondergetekende heeft niet enkel stilgezeten. Niet alleen bekleedt hij inmiddels een adviserende functie bij een van Neerlands meest veelbelovende jonge journalistes (zie NRC, Parool e.d.), ook heeft hij zich toegelegd op het naar het Engels vertalen van wetenschappelijke studies op het immer opwindende vakgebied der e-marketing. 'Van vele markten thuis' is een uitdrukking die dit lezend ook u te binnen zal vallen.

Degenen onder u die beginnen te vrezen dat e.e.a. zal resulteren in een stagnatie van Noten doordat de ontwikkeling der talenten des schrijvers dezes nu enkel nog in landelijke dagbladen en marketing-technische vakbladen op de voet zal zijn te volgen kunnen echter gerust zijn: Noten zal leven blijven! U zult m.a.w. niet van uw porties Noten verstoken blijven.

Zo heeft een bezoek aan een der meest geavanceerde opnamestudio's die onze geliefde hoofdstad rijk is (thanx Jakob! ;)) een door u vooralsnog vrijelijk te verkrijgen eerste impressie van twee uitermate sfeervolle composities opgeleverd.

Spoed u derhalve met rappe haast richting http://www.wessok.com/vincent.html en beluister zowel 'She bit me' (een ad-hoc samengestelde groove in de beste traditie van gekende krakers als 'Valium', 'The Sleeping Pills' en 'Unconscious for Days') als 'Daedalus' (een zorgvuldig overdacht maar daarnaast inmiddels voornamelijk op een bijzonder gelukkig 'happy accident' stoelend pareltje dat middels een rijkgeschakeerd klankenpalet een auditief beeld tracht te geven van wat er 'door je heen gaat' als je met een bijzonder iemand samen in het stralende zonlicht vliegt en de ander steeds dichter de zon ziet naderen totdat de was waarmee haar vleugels zijn bevestigd smelt en de plons en spetters die volgen...)

Daders:
* She bit me
Compositie, gitaarpartijen en vocalen - Vincent Hart
Opname, productie en menging - Jakob Milikowski

* Daedalus
Compositie, gitaarpartijen - Vincent Hart
Opname, productie en menging; kop en lepel - Jakob Milikowski

Wederom tot zo ver,
Tot de volgende Noot,

V.

2 Mijmeringen:

Anonymous Anoniem zei...

Ik ben Daedalus nu aan het luisteren, nadat ik bij Valentijn twee door hem opgenomen Sander raps heb neergezet, en het is echt hoogst aangenaam. Wanneer gaan we meer opnemen?

2/10/2006 12:47 a.m.  
Anonymous Anoniem zei...

Bedankt voor een interessante blog

12/12/2009 1:54 a.m.  

Een reactie posten

<< Home